Premium
kwaliteit

De Urker vishandel J. Koffeman BV komt voort uit een aloud vissersgeslacht van het voormalige eiland Urk. Na een lange periode als visserman is Jan Koffeman inmiddels al tientallen jaren actief in de visverwerking en -handel. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste viskoper op de Urker visafslag, de grootste veiling van Noordzeevis in Europa. Jaarlijks wordt rond de 16 miljoen euro aan vis verwerkt die hoofdzakelijk wordt geleverd aan groothandelaren in Noord- en Midden-Europa.

Premium kwaliteit is het label dat standaard aan onze vis is verbonden.

Compleet assortiment

Vrijwel alle vis van de Urker vishandel J. Koffeman BV wordt gevangen in de Noordzee, en de kenner weet dat het dan gaat om de meest smaakvolle vis. Gevangen door een moderne vloot waar de vis met zorg wordt behandeld en op de juiste temperatuur wordt bewaard. De verse vis kent een korte bewaarperiode, waardoor een vers product wordt geleverd. De meeste vissoorten zijn het hele jaar door leverbaar, maar sommige vissoorten zijn seizoensgebonden. Neem vrijblijvend contact met ons op over het leverbare assortiment.

Naast de verse vis bieden we ook een groot assortiment diepvriesvis, wild- en zoetwatervis, kweekvis en schaal- en schelpdieren. Zo wordt een compleet pakket geboden.

2024  •  Website door GBU media.